Posted on
Shea vaj
Shea vaj

Észrevette, hogy az átlagos kozmetikai termékek csak pillanatnyilag hatnak? Ez azért van, mert kémiai anyagokkal fejtik ki hatásukat, amelyek hosszú távon nem tudnak beépülni a szervezetbe, így miután ezek távoznak, a problémák is visszatérnek. A shea vaj hosszú távú megoldást kínál a száraz, érzékeny bőrre.

Ugyanis a puha bőr érzetét nem valami kémiai szerrel valósítja meg, hanem olyan természetes anyagokkal, amelyek az emberi testben is megtalálhatóak. Ezáltal képes visszaállítani a normál működését, aminek köszönhetően sokkal látványosabb eredmény érhető el. Többféle natúr hidratáló is létezik, de a shea vaj az egyik leghatékonyabb.

Összetétele a legnagyobb százalékban hasonlít az emberi test felszínét borító szövet védőanyagára. Mivel 100% természetes anyagról van szó, így a használatával a szervezetünket sem tesszük ki különféle méreganyagoknak és még az irritációk, allergiás reakciók is elkerülhetőek. Sőt, a shea vaj azoknak is ajánlott, akik bőrproblémákkal küszködnek, mert antiallergén és gyulladáscsökkentő hatása is ismert.