Posted on
Mobil rack
Mobil rack

A számítógépnek számos olyan kiegészítő tartozéka van, amit állandó jelleggel vagy esetleg valamilyen problémamegoldásnál kell igénybe venni. Egy nem minden nap használatos dolog a mobil rack is. Ez tulajdonképpen egy külső hard-disk ház, amely egyebek mellett akkor alkalmazható, ha a computer belső HDD-jének a tartalmát szeretnénk kimenteni direkt módon egy másik merevlemezre, amelyet aztán akármelyik másik gépbe hatékonyan bele lehet illeszteni.

A horsap.hu weboldalon, amely mint internetes informatikai áruház üzemel, számos egyéb számítógépes tartozék mellett több, különféle csatlakozó-típusokkal ellátott, hordozható merevlemez ház, vagyis mobil rack szerepel a kínálatban, mégpedig többnyire Logilink és Delock márkájúak.

Az esetleges megrendeléshez a vásárlónak először is ki kell választania a számára legmegfelelőbb mobil racket, belehelyeznie a virtuális bevásárlókosárba, majd néhány egyszerű lépést követve véglegesítenie a vásárlást. Ezután már csak ki kell várnia, hogy a futár megérkezzen a megrendelt áruval.