Posted on
Penészmentesítés párátlanítóval
Penészmentesítés párátlanítóval

Sok ember küzd a párás levegővel, nedves falakkal, és az ezek miatt megtelepedő penészgombák elszaporodásával. A penészmentesítés többféleképpen történhet. Alkalmazhatunk hagyományos módszereket, mint a vegyszeres kezelés, ez azonban csak egy darabig hatásos, mivel eltűnteti az adott pillanatban levő penészt, viszont a kiváltó oka megmarad, így hamarosan a gombásodás újrakezdődik.

Azonban új és hatékony módszernek mondható a párátlanító készülékek használata. Ezek a berendezések arra lettek kitalálva, hogy állandó, normális szinten tartsák a levegő páratartalmát, így az adott helyiségben nem lesz túl sok pára, a falak pedig nem nedvesednek meg.

A penészmentesítés úgy lesz megoldva, hogy nem is enged teret a penész keletkezésének és szaporodásának, mivel nem lesznek olyanok a körülmények, amelyek szükségesek a spórák megtelepedéséhez. Ragadja meg a lehetőséget és fojtsa el már csírájában a penész megjelenését! A párátlanító készülékek helyreállítják a levegő páratartalmát, megelőzik a gombák és baktériumok túlzott szaporodását.