Posted on

Cégünk, az Interbridge-Trade Kft. minden téren igyekszik alaposságra törekedni.

Ügyfeleink tájékoztatása fontos számunkra, ezért igyekeztünk összeszedni, hogy milyen tényezők befolyásolják a konténeres hulladékszállítás árát. Ha Önnél is éppen aktuális a konténer rendelés, érdemes elolvasni ezt a bejegyzést!

Sittkonténer vagy vegyes hulladék konténer?

A fő szolgáltatásunk a sittszállítás, de természetesen lehetőség van vegyes konténer bérlésre is. A vegyes konténerbe bepakolhatják a fahulladékot, textíliákat, ruhákat, használati tárgyakat, bútorokat, könyveket. Előzetes egyeztetés szerint lehetőség van földet, murvát vagy üveget is elhelyezni a konténerben.

Áraink az alábbi tényezők függvényében alakulnak:

  • Budapest egész területén lehetőség van szolgáltatásunk igénybevételére, de az árak kerületenként változhatnak, mivel a megtett kilométerek is befolyásolják azt
  • a konténer típusa: sittkonténer vagy vegyes hulladék konténerre van szükség
  • a konténer mérete
  • mennyi időre bérlik ki a konténert.

4,5,6, 8 és 10 m3-es konténerek bérlésére van lehetőség, a 4 m3-es már 26.000 Ft-tól, a 8 m3-es pedig 40.000 Ft-tól elérhető. Ha árat szeretne kalkulálni, nézze meg árainkat honlapunkon, vagy hívjon telefonon!

Fizetési módok

 

A konténer rendelés költségeit készpénzben vagy banki átutalással rendezheti. Készpénzes fizetés esetén a számlát a helyszínen, a sofőrnél egyenlítheti ki. Ha átutalással kíván fizetni, a számlát a kiszállítás előtt szükséges rendezni. Az átutaláshoz szükséges adatokhoz kérjük keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Készpénzes fizetés esetén a számlát a helyszínen átadja Önnek a sofőr, átutalás esetén pedig e-mailben vagy postán küldjük el.

Kedvezmények a hulladékszállításban

Amennyiben több konténert szeretne bérelni, úgy mennyiségi kedvezményt kaphat. Ha építési vagy ipari területre foglalna egyszerre több konténert, kérjük egyeztessen előre kollégáinkkal, hogy azok időben és mennyiségben is garantáltan rendelkezésre álljanak. Ebben az esetben amíg a teli konténert felpakoljuk a trélerre, addig gondoskodunk egy üres konténer lerakásáról is. Ezáltal folyamatosan van hozzáférhető konténer, vagyis semmi sem zavarhatja munka folytonosságát.

Szeretnénk felhívni megrendelőink figyelmét, hogy a tavaszi és a nyári időszak során rengeteg megrendelés érkezik cégünkhöz, így, ha ezen időszakban Ön is szeretne konténert bérelni, foglaljon időben! Hívjon minket még ma, hogy biztosan legyen szabad konténer!

 

Elérhetőségeink: