Posted on
Synology NAS
Synology NAS

Rengeteg esetben előfordult már, hogy a modern és új generációs mobil és táblagép is igen hamar megtelt filmekkel, képekkel és egyéb tartalommal a minimális tárhely miatt. Ilyenkor sokan a törlés mellett döntenek, míg mások hátra dőlnek, és a Synology NAS segítségével tárolják azokat a fájlokat, amiktől mások már meg kellett volna szabaduljanak.

A mostani okostelefonok és táblagépek kétségtelenül roppant intelligensek és temérdek mindenre alkalmazhatóak, azonban a sok pozitívum mellett teljes mértékben megtapasztalható az egyetlen igazi negatívum is a gyors lemerülésen kívül, ami nem más, mint a minimális tárhely. Nem vitás, a komfortnak és az egyszerű kezelhetőségnek ez az ára, a nem kielégítő tárkapacitás.

Még a Samsung és Apple telefonoknál is megfigyelhető, hogy a memória nem képes tárolni a folyamatosan növekvő méretű filmeket, fotók ezreit. Ilyenkor bizonyul nélkülözhetetlen eszköznek a Synology NAS, ami bármilyen fájlt képes a lehető legbiztonságosabb módon tárolni. Sokan pontosan ezen maximális védelem miatt részesítik előnyben ezt a remek berendezést.