Posted on
Ipari hősugárzó
Ipari hősugárzó

Webáruházunk magánszemélyek, illetve cégek szükségleteinek megfelelően is végez értékesítést. A hősugárzók elsősorban cégek részére készülnek, de néha magánszemélyeknek is szükségesek. Ugyanis ezek olyan nagy teljesítményű berendezések, amelyek műhelyek csarnokok melegítésére szolgálnak.

Azonban nagyon sok szakember használja a hősugárzók melegét építkezések, lakásfelújítások télen végzett belső munkálataihoz. Ugyanis a hidegben a falak, vagy a frissen felrakott hidegburkolatok nehezen és lassan száradnak.

Viszont a munkának haladnia kell és nincs idő a meleg nyarat várni. Ezért a hősugárzók nagyszerű megoldást jelenthetnek. Akinek szándékában áll vásárolni, most webáruházunkból jelentős árengedménnyel juthat hozzá a legtöbb modellhez.

Ezek különböző teljesítményűek és gyártmányúak. A leggyakoribbak a német Trotec hősugárzók, hiszen ezek maximálisan megbízhatóak. Strapabíróak, működésük csendes, robosztus kinézetük ellenére viszonylag könnyűek. Ez utóbbi tulajdonságuk fontos, hiszen gyakran vannak mozgatva, egyik helyszínről a másikra szállítják őket.