Posted on

A fekete női bőrtáska a kézzel fogható elegancia megtestesülése. Stílusos, rendkívüli szépérzékről tesz tanúbizonyságot és nem utolsósorban környezetbarát is! Hogyan lehetséges mindez? Mostani bejegyzésünket az eredeti bőrből készített női és férfi táskákkal járó előnyöknek szenteltük, és a témát természetesen nem kizárólag az örökérvényű trendek, de a környezetbarát, zöld elvek kapcsán is górcső alá vettük.

Ami soha nem megy ki a divatból

Ha valamiről, akkor a bőrből készített kiegészítőkről, ruhaneműkről bátran és határozottan ki merjük jelenteni: soha nem mennek ki a divatból! A bőr az emberiség legősibb alapanyaga, és mint olyan, nem hiába állta ki ez eltelt évezredek próbáját.  Nyilván, ami miatt a bőrből készített kiegészítők népszerűek voltak anno és most is, az elsősorban a strapabíróságuk. Sőt! Ha van anyag, aminek „jót tesz” a folyamatos használat, akkor az az eredeti bőr – hiszen ezzel patinát, stílust kap.

Az örök elegancia égisze alatt született, íme: a fekete női bőrtáska

A szebbik nem képviselőinek a fekete női bőrtáska pont ugyanolyan felbecsülhetetlen értékkel bíró sokoldalú kiegészítő, mint a már rengetegszer méltatott „little black dress”, avagy a kis fekete ruha. A fekete női bőrtáska anyaghasználatának köszönhetően mindegy, milyen évet írunk, trendinek számít, arról nem is beszélve, hogy a környezetbarát elvek vonatkozásában is hozza a kötelezőt.

Miért környezetbarát a bőr anyagból készített kiegészítő?

 

Gondoljunk bele egy pillanatra, melyik produktum gyártása szennyezi jobban a környezetet: az eredeti bőrből készített kiegészítő, amit tulajdonosa évek hosszú során használ ugyanazzal az elégedettséggel, vagy a tömegcikk, amit félévente, évente cserélni kell, silány minősége miatt ugyanis nem bírja a rendszeres használat megpróbáltatásait? Arról nem is beszélve, hogy az igazi bőrtáskák gyártása általában kézműves munka, amelynek során a szakemberek hagyományos technikákat alkalmaznak. Ez a fajta kézműves hagyományos gyártási folyamat kevésbé terheli a környezetet, és kevesebb mennyiségű szemetet is termel, mint a tömeggyártás során használt műanyag táskák előállítása.

Bőr férfi táska – a teremtés koronáit is leveszi a lábukról

A régimódi szemlélet, miszerint a minden ízében elegáns táska kizárólag a hölgyek privilégiuma volna, szerencsére már megdőlt. Mi sem igazolja e kijelentés igazát jobban, mint a bőr férfi táska egyre nagyobb méreteket öltő népszerűsége. Bár az uraknak a táska egyáltalán nem azt testesíti meg, amit a hölgyeknél megfigyelhetünk, tény, hogy egyre többen szavaznak bizalmat a bőrből készült daraboknak az erősebbik nem körében is. Az, hogy a bőr férfi táska egy szerényebb méretekkel operáló mindenes, amibe csak a legszükségesebb holmik kerülnek be, vagy egy nagyobb méretű kiegészítő, már abszolút a személyes igények, no meg célok határozzák meg.

MinőségiTáska – nem csupán egy jólcsengő ígéret!

A MinőségiTáska webshop üzemeltetői nem bízzák a véletlenre, ha a megrendelőik igényének maximális kielégítése a cél. Színes spektrumon mozgó, változatos termékpalettájukkal, kitűnő ár/érték arányú, sok esetben akciós modelljeikkel elérték, hogy a vásárlásra, ne, mint egy szükséges, örömtelen feladatra, hanem szórakoztató, és nem utolsósorban élvezetes tevékenységre tekintsünk.