Posted on
Led izzó
Led izzó

A vásárlók azokat az újdonságokat jobban kedvelik, amelyeket beleilleszthetnek a már meglévő eszközeikbe. Ez a szó legszorosabb értelmében igaz a LED izzók mindegyikére. Ugyanis nem kell új lámpatestet vásárolni speciális foglalattal, sem más átalakítót beszerezni.

A LED izzók hagyományos foglalattal ellátottak. A fényerejük lumenben van megadva, de a webáruház oldalán épp azért közöltünk egy összehasonlító táblázatot, hogy mindenki tudja, milyen erősségűt célszerű vásárolnia.

Hiszen fontos, hogy az adott lámpa elegendő fényt adjon. Senki sem szeretne újítás címen rosszabb szolgáltatást, illetve terméket, mint a régi. A LED izzók a hagyományos égőkhöz hasonlóan vékony és normál foglalattal ellátottak, és sokkal több fényfokozattal rendelkeznek, mint a hagyományos villanyégők.

Megadtuk a megvilágítási szöget is, hiszen itt is eltérés van a hagyományos villanykörtékhez képest. Ugyanis nem csak a fényerő, hanem a célzottabb megvilágítási szög is befolyásolja, hogy milyen fényerősséget tapasztalunk.