Posted on

Az elektromos motorkerékpárok felhasználásával járó előnyöket túlzás nélkül napestig is sorolhatnánk. Ezeknek a rendkívül modern, környezettudatos gépjárműveknek a rendszeres alkalmazásával ugyanis nemcsak a pénztárcánknak teszünk jót, de aktív részeseivé válhatunk a Föld védelméért folytatott komoly harcnak is.

Egyre többen kapnak a fejükhöz – szerencsére!

Kétségtelen, hogy az emberiség túl sokáig és túl gondatlanul használta ki a bolygónk meg nem újuló energiaforrásait – akárhova is nézünk, ennek a felelőtlen viselkedésnek láthatjuk az eredményeit. Szerencsére azonban egyre többen kapnak a fejükhöz, és döbbennek rá: a környezetvédelem nem „valaki más” feladata, abból mindenkinek egyaránt ki kell vennie a részét, hogy élhető helyet hagyhassunk az unokáinknak. Tudatos döntésekkel sokat tehetünk e nemes ügyért – kezdjük a közlekedési szokásaink megreformálásával!

Felelősségteljes döntések a mindennapokban: elektromos motorkerékpárok

A hagyományos, „dinoszaurusz vérrel” működő gépjárművek környezetszennyező hatása elképesztő. Ezzel ellentétben az elektromos motorkerékpárok abszolút nem szennyezik a környezetet, hiszen az esetükben nem beszélhetünk károsanyag kibocsátásról. A kifejezetten városi használatra termett, praktikus gépjárművek roppant csendesek is, így a városi zajszintet sem növelik. Arról nem is beszélve, hogy egy hosszabb városi menet után sem lesz benzinszagú a ruházatunk, ha e-robogót használunk

Praktikus, felhasználóbarát, rendkívüli szociális érzékről tesz tanúbizonyságot és jutányos a fenntartása

 

E kétségtelenül pozitív jelzők az ElektroBiker kínálatában található elektromos motorkerékpárok sajátjai. E modellek mindegyike prémiumminőségű anyaghasználatot élvez, praktikus és felhasználóbarát, így kezdő motorosok, sőt, az idősebb generáció képviselői is könnyen „megszelídíthetik” az elektromos motorkerékpárok használatát.

A kifogástalan renoméval rendelkező csapat termékösszeállítása valóban színes spektrumon mozog, csak, hogy néhány nevet említsünk az illusztris listáról: Silence, ZNEN, Sur-Ron, Daytona modellek várják, hogy elmerüljünk az izgalmas birodalmukban.

Természetesen, mielőtt még bizalmat szavaznánk bármelyik elektromos motornak, módunkban áll a kiszemelt modellt egy nagyobb volumenű próbának is alávetni – igény esetén ugyanis két teljes napig kibérelhetjük azt.

Az elektromos motorkerékpárok ára idővel megtérül

Ez nem csak egy jól csengő, de annál üresebb ígéret, hanem tény! A valóban minőségi elektromos motorkerékpárok előbb-utóbb visszahozzák az árukat, hiszen e járművek fenntartása lényegesen előnyösebb, mint a benzines társaiké.

Hadd beszéljenek önmagukért a számok: összehasonlítva egy közel azonos teljesítményű elektromos robogót és egy hagyományos benzines modellt, az derül ki, hogy az előbbi hosszú távú fenntartása tizedannyiba kerül, mint az utóbbié.

Az ElektroBiker-re minden körülmények között számíthatunk

A szakértői gárda nem „csupán” színes kínálattal, de igazi szaktudással és elektromos motorkerékpár szervizzel is kiszolgálja a partnereit, így az általuk forgalmazott minden modellhez megfelelő alkatrészellátást is biztosít.