Posted on
Napelemes utcalámpa

Napjainkban az egyik legaktuálisabb téma és feladat, hogy minél tisztább energiaforrásokat használjuk. Elsősorban a Föld északi féltekéjén az energiahasználat óriási méreteket ölt. Szerencsére, egyre ismertebb és kedveltebb a napelemes közvilágítás használata hazánk településein is.

Gyakran igényelhetnek az önkormányzatok pályázati forrásokat erre a beruházásra, hiszen település szinten nem olcsó befektetésről van szó. A napelemes közvilágítás a telepítése után nagyon gazdaságos, mivel minimális karbantartást igényel, az energiaszükségletét pedig a Nap biztosítja.

Ezért a szolgáltatásért pedig nem kell fizetni. Cégünk vállalja a tervezéstől a kivitelezésen keresztül a napelemes közvilágítás elemeinek beszerzését. Az engedélyek beszerzését is jobb, ha ránk bízzák, hiszen többéves tapasztalatunk van ezen a téren.

Aki egyedül vág bele mindebbe, nagyon sok problémával találhatja szembe magát, amelyeket mi már megoldottunk. Az évek alatt számos praktikus ötletet dolgoztunk ki olyan kérdésekre, ahol esetleg még nincs törvényi szabályozás, vagy nem túl kedvező a napelemek telepítésére.