Posted on
LEGO város
LEGO város

Órákon keresztül képesek a csemeték elmélyülten játszani a különböző LEGO kockákkal és talán ez az oka annak, hogy minden gyerekszobában kisebb vagy nagyobb mennyiségben, de megtalálhatóak. Például a LEGO város szettek felhasználásával egy komplett települést építhet a kreatív gyerkőc, megalkothatja a nagyvárosi hangulatot, garázsokat, parkot, benzinkutat, de akár még lánctalpas járművet is létrehozhat.

Ehhez csak arra van szükség, hogy megvásárolja a számára a megfelelő szettet, vagy akár többet is egyszerre. A kreativkocka.hu webáruházban kaphatóak ezek a szórakoztató készletek, méghozzá a 113 darabostól kezdődően 1683 darabosig.

A téli ünnepek előtt, mindenképpen tanácsos ellátogatnia ide, ha vásárolni akar a kicsinyének LEGO építőkockákat. Ugyanis a LEGO város kínálatában a figuracsomag most akciósan vásárolható meg, ami rendkívül jól jön az ünnepek előtt. Ez a szett 157 darabból áll, úgyhogy igazán be lehet vele népesíteni egy egész nagyvárosi parkot. Ne feledje, itt kizárólag eredeti LEGO termékek kaphatóak!