Posted on
Aranyér kezelés
Aranyér kezelés

Ha fájdalmas az ülés és mindig kényelmetlenül érezzük magunkat emiatt, akkor eljött az ideje, hogy tegyünk valamit. Egyszerűen és kíméletesen is kivitelezhető az aranyér kezelés és nem kell azonnal műtéti megoldásokban gondolkodni. Legyünk türelemmel és adjunk időt a szervezetnek, hogy kellő mértékben regenerálódni tudjon. A végbél körüli vénák megduzzadásának számos oka lehet, de gyakran a székelés közbeni erőlködés váltja ki.

Miért van az, hogy nagyapáink esetében, még nem volt olyan gyakori az aranyér kezelés, mint a modern kor embere esetében? Nagyon egyszerű a válasz, hiszen ők még sokkal természet közeli módon éltek, mint mi. Régen, a mezőn történő nagydolog elvégzése mindennapos volt.

Ezt nem ülve, hanem guggolva végezték és így a medence és egész felsőtest súlya segített a gyors folyamat végrehajtásában. Nem volt szükség erőlködésre, minden simán ment. Amint ezzel a módszerrel szakítottunk, előtérbe került az aranyér kezelés. Több hasznos készítmény a rendelkezésünkre áll, csak alaposan szét kell nézni a választék között.