Posted on
Alga por
Alga por

Érdemes mindig alaposan megnézni, hogy pontosan mi az, amit magunkhoz veszünk táplálék gyanánt. Sajnos, a mai világban az ember nem mindig olyan módon étkezik, ahogyan arra a szervezetének szüksége van. Ezt tudván, egy kevés alga por soha nem árthat, mint kiegészítő. Ennek a terméknek számos jótékony hatása van, amit a rendszeres fogyasztást követően, könnyen meg is tapasztalhatunk.

Lássunk ezek közül néhányat! Az alga por immunerősítő, javítja az emésztést és ami nagyon fontos, főként a tavaszi és őszi időszakban, hogy elősegíti a méreganyagok távozását. Mivel por alakban van, felhasználása ennek tekintetében kell megtörténjen. Önmagában nem kellemes az íze az alga pornak, de salátákhoz vagy zöld turmixokhoz keverve ideális.

Az interneten könnyedén megtudhatunk még többet a jótékony hatásáról, valamint meg is rendelhetjük azt a megfelelő oldalakon. Amennyiben azt akarjuk, hogy beváltsa a hozzáfűzött reményeket, akkor az alga por naponta több alkalommal is kerüljön bevitelre kismennyiségben! Hosszútávon éri meg gondolkodni benne.