Posted on

A kiváló renoméval rendelkező Bőrönd-Áruház virtuális polcain nem akármilyen Samsonite bőrönd akció érhető el a tisztelt nagyérdemű számára! Az amerikai brand méltán exkluzív bőröndjeihez ugyanis most 15%-os vagy akár 40%-os kedvezménnyel juthatunk hozzá!

Ha van jutányos ajánlat, amit lehetetlen kihagyni, akkor ez az!

A Samsonite bőrönd akciók nyújtotta felbecsülhetetlen értékű lehetőség tipikusan az a kategória, ami mellett lehetetlen szó nélkül elmenni – de miért is tennénk? Teljesen mindegy ugyanis, hogy már a soron következő külföldi nyaralást tervezzük fejben, vagy idén nincs kinézőben ilyen nagy kaliberű terv, egy minden szempontól minőségi anyagokból készült, időtálló és stílusos bőrönd áldásos, ha van a háznál, hiszen bármikor jó szolgálatot tehet.

Amire feltétlenül érdemes lecsapni: Samsonite bőrönd akció

A Samsonite márka csodálatos bőröndjei nemcsak azok szívét dobogtatják meg, akik rendszeresen kelnek útra, de bárkit elvarázsolnak, aki az igényes, kompromisszumoktól mentes minőség jegyében fontosnak tartja, hogy a megvásárolt kiegészítő – jelen esetben bőrönd – ne csak egy-két évig, de az idő próbáját kiállva hosszútávon is maradéktalan eredményességgel váltsa be a hozzá fűzött reményeket.

Színes paletta, a legapróbb részletében is személyre szabható választás

 

A Samsonite bőröndök felhozatala roppant széles spektrumon mozog, mind a kialakítás, a méret és a már említett anyaghasználat terén is. Ha az egész család utazik, természetesen módunkban áll szettben is gondolkodni. Csak, hogy egy példát emeljünk ki az utóbbi kategóriából: a Samsonite bőrönd akció jóvoltából a 3 darabos Anafi négykerekű bőröndszett most 41%-os kedvezménnyel érhető el! Számokban kifejezve ez az arány még elképesztőbb: közel 110 ezer Forintot spórolunk, ha most lecsapunk az ajánlatra. Ez valóban csak egyike a számtalan rendkívül vonzó lehetőségnek, így mindenképpen érdemes elmerülni a népszerű webshop termékösszeállításának izgalmas világában.

Samsonite akció – mert szeretjük az okos, környezetbarát megoldásokat!

Modern világunkban mérföldekkel könnyebb utazni, mint például a Samsonite megalapításának évében (1910). Az utazás egyik legegyszerűbb, leggyorsabb és legkényelmesebb módja a repülés, amely nem utolsósorban környezetkímélőbb, mintha autóval járnánk világot. Bizony, a városi legenda, miszerint a repülés környezetszennyezőbb, mint az autós közlekedés, megdőlni látszik. Gondoljunk csak bele a nagyobb városokban napi rendszerességgel keletkező dugókra, ahol az autók kígyó módjára sorjáznak, vég nélkül eregetve a mérgező szén-dioxidot a levegőbe.

Célkeresztben a környezettudatosság

Azt is érdemes végiggondolni, hogy míg egy átlagos személygépjárműbe maximum öten férnek el, addig a repülőgépek ennél sokkal több ember szállítását teszik lehetővé, ráadásul jóval gyorsabban elérve az úti célt. Repüljünk stílusosan, kényelmesen és praktikusan. Hogyan? Nos, a Samsonite akció keretén belül kapható strapabíró bőröndök komfortos és biztonságos módját kínálják az utazáshoz becsomagolt holmik tárolásának, természetesen repülőgépen is.